Moda

 


Merhaba,

Bugünkü yazımda, sıklıkla dikkatimi çeken bir konudan bahsedeceğim. Sabah bir işimiz olduğu için ailece notere gittik. İşimiz biraz uzun sürdü. O yüzden babam yapılacak işi hallederken annemle oradaki koltuklara oturduk. Yapacak bir işimiz olmadığı için insanları izlemeye başladık.

Orada çalışan bir kadının sade olan kıyafetinin altına giydiği ayakkabı şaşırtıcıydı. Ayakabının önünde beyaz ve çok büyük bir fiyonk vardı. Topuğu da Cindrella’nın cam ayakkabısının plastik versiyonuydu. Başka bir kadın; fazla kilosunu gizlediğini sanarak dar bir bluz ve pantolon, altına plastik ve topuklu terlik giymişti. Bir de maskesine renkli boncuk dizili bir zincir takmış. 

Moda dediğimiz şey insanları yanlış giyime yönlendiriyor. Çoğunluk kendine ne yakışacağını değil, modanın neyi yakıştırdığını dikkate alıyor."İsteyen istediğini giyer, buna karışamazsın." diyor olabilirsiniz. Evet, gerçekten de isteyen istediğini giyer. Ben yalnızca bu konuda fikrimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. Herkesin seçimlerine saygı duyuyorum ve ben de giyim zevki konusunda çok iyi değilim. 

Sevgilerimle

 

ADA

Yorumlar

  1. Çok haklısın, bazı insanlar ise beğendikleri kıyafeti utandıklarından ya da başkalarının onlar hakkındaki düşüncelerini çok önemsediklerinden giyemiyorlar. Bunun yerine herkesin giydiği kıyafetleri giymeye çalışıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikrini belirttiğin için çok teşekkür ederim. Bazen insanların tepkileri kırıcı olabildiği için herkesle aynı görünerek dikkat çekmemeye çalışılıyor. Oysa insan kendine yakışan şeyleri bilip de özgün olursa çok daha iyi olur.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yaz Planım

Müzik Grubu Seçmeleri ve Şaşırtıcı Sonuç

F.R.I.E.N.D.S Dizisi